TŪRISMA BIZNESS | Pētījumi & Statistika

Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās brīvdienās par 40% lielāks

Tūristu tik iecienītā Siguldas zelta rudens vērotāju skaits saulainās nedēļas nogalēs palielinās vismaz par 40%, liecina “Latvijas Nafta” Siguldas degvielas uzpildes stacijas vērojumi. Ceļotāju ērtībām arī šeit tagad pieejamas pilsētas kartes un citi Tūrisma informācijas centra izdevumi.
 “Zelta rudens laikā vislielāko apmeklētāju pieplūdumu Siguldā vērojam tieši saulainu nedēļu nogalēs, kad pie mums piestāj daudz ģimeņu, kā arī organizētu ekskursiju autobusi. Lai arī labi pārzinām Siguldu un tuvāko apkārtni un bieži vien atbildam uz visdažādākajiem pilsētas viesu jautājumiem, priecājamies, ka tagad pie mums izvietotas arī bezmaksas pilsētas kartes un citi tūrisma informācijas materiāli. Tādējādi ceļotāji daudz vieglāk spēs orientēties plašajā tūrisma piedāvājumā, padarot savu atpūtu Siguldā vēl piepildītāku un patīkamāku,” gandarīta “Latvijas Nafta” degvielas uzpildes stacijas vadītāja Karīna Brinska.
“Latvijas Nafta” jaunā koncepta degvielas uzpildes stacijas telpas Siguldā ir 222 kvadrātmetrus lielas. Klienti paši var pagatavot karstos dzērienus, klāt izvēlēties kādu no tikko ceptām smalkmaizītēm – ņemt līdzi ceļā vai baudīt mājīgajā kafejnīcas zonā. No kafejnīcā uz vietas gatavotajiem ēdieniem lielāko popularitāti iemantojusi zupa Soļanka, kā arī dažādi otrie ēdieni un piedāvājums no ēdienkartes bērniem. Savukārt diennakts veikalā “Latvijas Nafta” klienti iecienījuši dažādus pārtikas produktus, pirmās nepieciešamības un auto preces.
Jāatzīmē, ka “Latvijas Nafta” degvielas uzpildes stacija Siguldā ir ērti pieejama arī cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.
SIA „EAST-WEST TRANSIT” ir uzņēmums ar vietējo kapitālu, kas Latvijas tirgū darbojas kopš 1996. gada. SIA “EAST WEST TRANSIT” nodarbojas ar benzīna, dīzeļdegvielas, marķētās apkures degvielas, kā arī lauksaimniecības degvielas tirdzniecību. Latvijā atrodas četras SIA „EAST-WEST TRANSIT” naftas bāzes – Rēzeknē, Cēsīs, Liepājā, Valmierā.
SIA “EAST-WEST TRANSIT” pārraudzībā ir degvielas uzpildes stacijas „Latvijas Nafta”, kurās tiek piedāvāta kvalitatīva degviela, kas atbilst jaunākajiem Eiropas Savienības standartiem. Šo staciju tīklu veido  45 stacijas, kuras darbojas ne tikai Rīgā, Cēsīs, Liepājā, Ventspilī un Rēzeknē, bet arī šo pilsētu apkārtnē, aptverot visus Latvijas reģionus.
Pavisam uzņēmumā ir nodarbināti apmēram 325 cilvēki – gan administrācijā, gan apkalpošanas sektorā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.05.2024 - 20.05.2024 Dobeles ceriņu skaistums! Nikos Travel
Skaisti,jo skaisti ir saplaukuši ceriņi.Ir laiks doties baudīt šo dabas brīnumu. Pa ceļam iegriezīsimies ZS Līcīšos, tējas degustāciju baudīsim,25 | Skatīt vairāk
Latvija 27 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.05.2024 - 15.05.2024 Tikšanās zem abažūriem Liepājas reģiona TIB
Ar muzikālo programmu sēriju "Tikšanās zem abažūriem" koncertdārzs “Pūt vējiņi!” šovasar svinēs 60 gadu pastāvēšanas svētkus. | Skatīt vairāk
"Ragakrasts"  brīvdienu mājas Mērsragā Tukuma TIC
Ģimenēm ar bērniem draudzīgas, gaumīgas, labiekārtotas mājiņas Mērsragā www.ragakrasts.lv | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.05.2024 - 18.05.2024 Kandavas Retro auto  - pavisam drīz!  Tukuma TIC
14 vietīgs Kandavas Retro auto, kurš vedīs jūs iepazīt Kandavas šarmantās un vēsturiskākās vietas. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.38688707sec.